Trouwen en updo’s

Tof feestje op de planning en zelf niet zo handig met haar? Of wil jij gewoon dat het perfect zit? Ik verzorg graag je feestelijke updo of trouwkapsel voor elke gelegenheid.

Ik dacht toen ik in 2002 aan mijn opleiding begon, dat ik alleen zou vlechten en opsteken als kapper. Dus toen ik een schaar in mijn schooltas tegen kwam stond ik letterlijk een beetje verbaasd. Ik was als mavo-meisje heel druk met vlechten en haar mooi maken bij mijn vriendinnetjes. Deze voorliefde ben ik niet verloren en daarom ben ik heel blij dat het geregeld terug komt.

Om jou goed te kunnen voorzien van de perfect updo, vraag ik je een moodboard te maken. Hierop kan ik duidelijk jou stijl zien. Zelf houdt ik heel erg van vintage, dit betekend echter niet dat jij op je ibiza-feest met een victoryroll te voorschijn moet komen. De basis die ik geleerd heb met mijn vintage hairstyling is ideaal en zorgt voor een goede houdbaarheid. Van klassiek tot romantisch, ibiza en festival ik zal je haren voorzien van een perfecte updo bij je feestje.

Naast haar vind ik het tof als ik je make up mag verzorgen. Het werkt ideaal als je één stylist hebt bij je bruiloft die haar en make up verzorgt. Ik heb bij art in the attic mijn visagieopleiding gevolgd. Dit is een praktijkopleiding en is mij  erg goed bevallen! Ik werk met biologische make up en kan deze ook voor je bestellen als je het voor eigen gebruik wilt hebben.