Het Team

nwLooks is gevestigd in De Federatie aan de L. J. Costertraat in Arnhem. Het pand is een verzamelgebouw waar zo'n 70 verschillende bedrijven met ieder zijn eigen specialisme in werkt. De naam van het verzamelgebouw doet zijn naam eer aan doordat verschillende ondernemers onderling samenwerken, maar wij binnen nwLooks ook een samenwerkingsverband hebben. Ondanks dat we allemaal zelfstandige ondernemers zijn, voelen wij ons wel een Team en weten we elkaar daardoor te versterken.

Kim


Eigenaar, Hairstylist, Kleurspecialist

Sinds 2013 van start gegaan met de missie mooi en gezond haar te maken op een duurzame manier.

"Het is mijn specialiteit om zo natuurlijk mogelijke kleuringen bij je te maken en je persoonlijkheid te vertalen naar jouw nwLook. Dit doe ik door de technieken die ik toepas, maar natuurlijk ook met bewust geslecteerde producten."

Kim is altijd in voor een praatje. Over haren, ingrediënten en jou natuurlijk. Behalve het uitstekend uitvoeren van het kappersvak helpt ze ook andere kappers hun bedrijf financieel gezonder te maken.

Een hairstyliste in hart en nieren én eentje die het belangrijk vindt om alle ontwikkelingen in het vak bij te houden, zich laat bijscholen en bijdraagt in het bestuur van de branchevereniging ANKO.

Ik heb tijd om jou een fantastische nwLook te geven op:
woensdag, donderdag en vrijdag.

TOP