Het Team

nwLooks is gevestigd in De Federatie aan de L. J. Costertraat in Arnhem. Het pand is een verzamelgebouw waar zo'n 70 verschillende bedrijven met ieder zijn eigen specialisme in werkt. De naam van het verzamelgebouw doet zijn naam eer aan doordat verschillende ondernemers onderling samenwerken, maar wij binnen nwLooks ook een samenwerkingsverband hebben. Ondanks dat we allemaal zelfstandige ondernemers zijn, voelen wij ons wel een Team en weten we elkaar daardoor te versterken.

Kim


Eigenaar, Hairstylist, Kleurspecialist

Sinds 2013 van start gegaan met de missie mooi en gezond haar te maken op een duurzame manier.

"Het is mijn specialiteit om zo natuurlijk mogelijke kleuringen bij je te maken en je persoonlijkheid te vertalen naar jouw nwLook. Dit doe ik door de technieken die ik toepas, maar natuurlijk ook met bewust geslecteerde producten."

Kim is altijd in voor een praatje. Over haren, ingrediënten en jou natuurlijk. Behalve het uitstekend uitvoeren van het kappersvak helpt ze ook andere kappers hun bedrijf financieel gezonder te maken.

Een hairstyliste in hart en nieren én eentje die het belangrijk vindt om alle ontwikkelingen in het vak bij te houden, zich laat bijscholen en bijdraagt in het bestuur van de branchevereniging ANKO.

Ik heb tijd om jou een fantastische nwLook te geven op:
woensdag, donderdag en vrijdag.

Denise


Hairstylist

Eigenaar van Haarbeleving sinds 2015, haar eigen onderneming die staat voor het creëren van mooi en gezond haar.

"Luisteren en vervolgens adviseren is mijn specialiteit om ervoor te zorgen dat jij de gewenste nwLook en optimale Haarbeleving krijgt."

Het ecologische en biologische concept van nwLooks sluit naadloos aan op de visie van Denise en haar beeld bij een Haarbeleving. Behalve haarstylist is ze ook moeder van 3 kids, gek op gezelligheid en in voor een goed gesprek.

Denise haalt de uitdaging uit het vak door het maken van het perfecte plan voor jouw haar; dat dit mooi en gezond is en blijft. Door regelmatig trainingen te volgen en een puberdochter, is ze up-to-date en op de hoogte van alle trends.

" De samenwerking met Kim moest er wel van komen. Zolang als als ik mijn bedrijf heb kom ik Kim steeds tegen. We hebben veel overeenstemming en delen dezelfde haar visie. Toen zij in nwLooks stoelverhuur aanbood, moest ik deze stap wel nemen. Een collega met dezelfde haarvisie en tóch mijn eigen bedrijf houden is voor mij de ideale samenwerking."

Ik heb tijd om jou een fantastische nwLook te geven op:
dinsdag en donderdag.

TOP