nwLooks nwBegin

Het einde van mijn zwangerschapsverlof betekent voor nwLooks een nwBegin.

Iets nieuws is spannend! Toen ik eindelijk na jaren zwanger was, besloot ik in plaatst van mobiel te werken een vaste plek te zoeken. Sinds oktober 2018 is de salon geopend. Vast niet alle klanten zullen er blij zijn, maar mij geeft het een rust. Die je, jezelf als ondernemer moet gunnen. 5 tot 6 dagen in de week werken naast een gezin zag ik niet zitten.

Zwangerschapsverlof en een eigen zaak.

Ik keek ernaar uit, omdat ik last kreeg van mijn benen, voeten en mijn levensstijl waar in altijd alles deed me nu gewon te moe maakte. Maar eigenlijk vond ik het dood eng.. Zwangerschapsverlof met een eigen salon, die ik helaas dicht heb moeten doen omdat ik geen geschikte collega kon vinden die door kon draaien, is gewoon dood eng!

Vaste lasten, die gewoon doorgaan. Geen mensen meer om mee heen, geen gezellige kopjes koffie met mijn klant. Geen haren die heel nodig mijn schaar wilde zien. Geen mensen om me heen. Maar eenzaam thuis op mijn bank wachten tot de baby er is.

De geboorte van Tygo

Tygo is op 4 mei geboren, 2 dagen na de uitgerekende datum. Weet je hoelang dat duurt als je 6 weken voor de tijd met verlof gaat? Zo lang, dat ik er minimaal 2 weken van heb zitten huilen dat hij nu moest komen omdat ik me verveelde. Tygo is een lief klein mannetje die flink kan huilen maar me zo ontiegelijk blij kan maken met zijn glimlach! De eerste 4 weken waren heel zwaar omdat hij veel huilde, om eten vroeg en ik gemiddeld 16 keer per dag hem moest voeden. Daarna is hij het zelf beter gaan doen en eet hij minder slaapt meer en kreeg ik weer tijd om mezelf te zijn.. wie was ik ook al weer?

Back to work

Kim, en Kim is kapper ondernemer en gek op het kappersvak! In mijn verlof heb ik dus gewoon een event over haar en hoofdhuidproblemen bezocht, ben ik naar een vergadering van de branchevereniging geweest en heb ik Tygo bij oppas oma gebracht. Wat is dat moeilijk, je kindje achterlaten bij de vrouw die jezelf ook mamma noemt!

15 juli loopt mijn verlof officieel af, de opvang waar ik ook huiskapper ben heeft voor Tygo pas vanaf 1 september plek. Tot die tijd werk ik dus nog niet volledig en ga ik rustig opbouwen. Vanaf 30-7 ga ik twee dagen per week aan de slag als Oma en Pappa bij mijn kleine mannetje kunnen zijn!

En toen

De website ondergaat een kleine beetje verandering met meer en andere informatie. De online agenda is nieuw, en we hebben nieuwe behandelingen voor de dames! Wil jij naast een perfect geknipte nwlook je haren goed geföhnd hebben? Kies dan voor knippen met blowdry! Ook de krullenkoppies kosten meer tijd, daarom is krullen knippen ook toegevoegd.

Ik loop al jaren tegen het inplannen aan en heb nu een online agenda waarin je per persoon een afspraak moet inplannen. Dus kom je met meerderen plan dat dan ook per persoon in.

Abonnementen

Groeit jou haar ook snel? Of heb je snel een grijze baan uitgroei? Neem een abonnement bij nwLooks!

Het werk net als een ander abonnement, via automatische incasso wordt maandelijks het bedrag afgeschreven en je kan onbeperkt naar de kapper! Uiteraard houdt je geen haar over als je iedere dag komt maar als jij om de drie a vier weken wil komen ben je een stuk voordeliger uit! De abonnementen lopen via slimknippen.nl zij incasseren voor mij jou abonnement en ik krijg via hun het geld binnen.

Wil je een kleur abonnement omdat je een uitgroei er niet uit vind zien? Dat kan dan neem je een Basic color abonnement. Heb jij graag highlights in de basis kleuring omdat kleurschakeringen nou eenmaal mooier zijn, dan kies je een Special color abonnement.

Het folie abonnement is erg interessant voor high/lowlights klanten. Kom vanaf nu gewoon iedere 4 weken je kleur bij werken zodat het er altijd perfect uit ziet!

Kortom wil jij altijd perfect haar neem een abonnement bij nwLooks! En wil jij gewoon bij de leukste natuurkapper van Arnhem in de stoel zitten? Plan dan snel een afspraak in en zorg dat jij weer snel stralend met een nwLook de deur uit loopt!

Ik zie je graag snel in mijn stoel!

Liefs Kim