Krullenkapper van Arnhem, hier is ze Curly Girls!

Hi daar Curyl Girl! Wordt jij ook zo moe van al die mensen die aan je krullen willen zitten?

En van die kappers die oepss roepen als je ze de eerste knip in jou haar hebben gezet?

Ik ben hier zelf ook helemaal klaar mee! Omdat ik zelf ook krullen heb begrijp ik heel goed dat ‘te kort’ heel irritant is! Zodra er één centimeter van je haren geknipt is krult het minimaal vijf centimeter hoger op. Zelf heb ik de nodige ervaring met krullen en verschillende krullen-knip-cursussen gevolgd. De ervaring blijkt dat cutting-curls zoals ik het geleerd heb, zorgt voor een mooi model en krullen die vallen zoals je ze graag draagt.

Als je binnenkomt met je krullen zie ik vaak gelijk wat er mag gebeuren. Maar toch hoor ik graag van jou als klant wat jij graag zou willen. Naast dat ik je nwLook perfect curly kan maken, heb ik ook perfecte producten in mijn assortiment om de veerkracht en de natuurlijke krul zo goed mogelijk te verzorgen en te onderhouden. Wil je puur product info? Geen enkel probleem, je bent meer dan welkom om advies te vragen. Mail of bel wel even als je langs wil komen zodat je niet voor een dichte deur zal staan!