Haar Detox, de ultieme reiniging voor jouw haar

Als jij naar de kapper gaat wil je maar één ding. Mooi gezond glanzend haar. Om dit te kunnen bereiken is een detox in heel veel gevallen de perfecte start voor je haren! 

Waarom zou je, voor een detox kiezen? Veel producten die tegenwoordig op de markt zijn zijn voorzien van siliconen, parabenen en  SLS of SLES (bepaalde sulfaten). Deze ingrediënten zitten in de producten die ik in de salon gebruik en verkoop niet. Siliconen leggen een laagje ‘glans’ om je haren en verzwaren het. Parabenen zijn conserveringsmiddelen om het product in de fles goed te houden tegen schimmels maar uit onderzoeken blijkt dat deze oa kankerverwekkend kunnen zijn. Sulfaten zijn zouten die het vuil van het haar verwijderen, maar tegelijkertijd je haren en hoofdhuid uitdrogen. Dat willen we uiteraard voorkomen.

De detoxen die ik in de salon gebruik is op basis van vitamine c of groene klei en zorgt ervoor dat foute ingrediënten, maar ook product opstapeling van je haren verwijderd worden. De ideale start voor een kleurbehandeling. Zodat we zeker weten dat ‘vies’ haar niet het probleem kan zijn als je een kleurverandering wil ondergaan. Daarnaast is het ook perfect als je wil overstappen naar goede producten voor thuis gebruik.

Eerst schoon haar en dan goed en perfect gaan verzorgen!