Behandelingen

Behandelingen

Knippen

Je haar wordt in gewenst model geknipt, de krullen ondersteund omdat dit gewenst is of we stoffen het haar af dit noemen we hairdusting.
Bij deze behandelingen voeren we een oliebehandeling uit op basis van de hoofdhuid/haarwensen met een korte hoofdhuidmassage. We wassen en verzorgen het haar met biologische haarproducten.

Natuurlijke Kleuren

Met 100% natuurlijke henna’s of zo als ik ze liever noem plantenpoeders omdat henna maar één van de ruim 30 planten is die in de poeders verwerkt zit. Lichter kleuren kan met onze oplichtende kleurpoeder en met onze alternatieve plantenkleuring kunnen we tonen of je verhelpen als onze plantenpoeders niet geschikt voor je wensen blijken te zijn.

Updo's en Make up

Bruiloft of een leuk uitje? Ook voor haar en make up ben je bij nwlooks aan het juiste adres.

Troepvrij

Troepvrij is mijn website waar je de infomatie kan vinden over natuurlijker leven met behulp van Essentiele olien van Young Living. Daarnaast biedt ik hier ook Nei en AFT (neuro-emotionele-integratie en Aroma Freedom Techniek) aan. Deze vormen van therapie zijn bedoeld om doelen, intenties te behalen en om lichamelijke klachten op te sporen om weer lekkerder te in je vel te zitten.