Behandelingen

Behandelingen

Knippen

Je haar wordt in gewenst model geknipt, de krullen ondersteund omdat dit gewenst is of we stoffen het haar af dit noemen we hairdusting.
Bij deze behandelingen voeren we een oliebehandeling uit op basis van de hoofdhuid/haarwensen met een korte hoofdhuidmassage. We wassen en verzorgen het haar met biologische haarproducten.

Natuurlijke Kleuren

Met 100% natuurlijke henna’s of zo als ik ze liever noem plantenpoeders omdat henna maar één van de ruim 30 planten is die in de poeders verwerkt zit. Lichter kleuren kan met onze oplichtende kleurpoeder en met onze alternatieve plantenkleuring kunnen we tonen of je verhelpen als onze plantenpoeders niet geschikt voor je wensen blijken te zijn.

Updo's en Make up

Bruiloft of een leuk uitje? Ook voor haar en make up ben je bij nwlooks aan het juiste adres.

NEI Coaching

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.